More

  Strada distrusa de ploi. Primarie spune ca va fi asfaltata

  Mai multe străzi din Paşcani arată că după bombardament în urma ploilor torenţiale din ultima perioadă. Asta deoarece nu sunt asfaltate şi nici măcar balastate şi nu reţele de canalizare.
  Un exemplu în acest sens este strada Ciprian Porumbescu. Deşi se afla la câteva sute de metri de centrul oraşului strada este brăzdată de canalele lăsate în urmă de şiroaiele de apă scurse după ploaie. Locuitorii din zona acuza Primăria că nu a făcut nimic pentru reabilitarea străzii deşi au făcut zeci de reclamaţii.
  Reprezentanţii administratiei locale susţin că străduţa distrusă de ploaie urmează să fie asfaltata chiar în acest an. Ea este inclusă pe lista celor 34 de strazi pentru care s-a organizat de curând o licitaţie. Se aşteaptă desemnarea firmei câştigătoare şi încheierea conrtactului de execuţie.
  La licitaţie s-au prezentat trei firme. Investiţia estimată la 2,4 milioane de lei trebuie realizată în maxim doi ani de zile.

  Citeste si  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

    Primăria Paşcani a luat primele măsuri, după şapte luni de zile de când Poliţia Locală a prezentat un raport cu privire la terenurile din...

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

  Opinii