18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Strada distrusa de ploi. Primarie spune ca va fi asfaltata

Mai multe străzi din Paşcani arată că după bombardament în urma ploilor torenţiale din ultima perioadă. Asta deoarece nu sunt asfaltate şi nici măcar balastate şi nu reţele de canalizare.
Un exemplu în acest sens este strada Ciprian Porumbescu. Deşi se afla la câteva sute de metri de centrul oraşului strada este brăzdată de canalele lăsate în urmă de şiroaiele de apă scurse după ploaie. Locuitorii din zona acuza Primăria că nu a făcut nimic pentru reabilitarea străzii deşi au făcut zeci de reclamaţii.
Reprezentanţii administratiei locale susţin că străduţa distrusă de ploaie urmează să fie asfaltata chiar în acest an. Ea este inclusă pe lista celor 34 de strazi pentru care s-a organizat de curând o licitaţie. Se aşteaptă desemnarea firmei câştigătoare şi încheierea conrtactului de execuţie.
La licitaţie s-au prezentat trei firme. Investiţia estimată la 2,4 milioane de lei trebuie realizată în maxim doi ani de zile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI