More

  Sportivii de la Long Ho din nou pe podium

  Cu o tradiție în spate, Clubul Long Ho din Pașcani a reușit și de această dată să se întoarcă cu premii de la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do ce s-a desfășurat zilele trecute la Comănești. Sportivii pășcăneni au reușit 5 locuri I, 4 locuri II și două locuri III. Bucuros de rezultat, Adrian Zămosteanu speră la un campionat și în Pașcani dar și participarea la europeanul de anul viitor.

  Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – CO VO DAO – Arme Tradiționale – Juniori si Seniori s-a desfășurat la Comănești, în Sala Polivalenta a Complexului de Agrement „Trotuș” – Ionut Iftimoaie, în perioada 25 – 26 noiembrie 2017. Au fost 9 categorii la probele tehnice si 5 categorii la probele de lupta, atât la masculin cat si la feminin. Clubul Long Ho din Pașcani a participat cu  a participat cu 14 sportivi.

  “O competiție frumoasă unde s-au adunat cei mai buni 150 de sportivi din 19 cluburi din țară. a declarat Adrian Zămosteanu.

  De la Pașcani au fost selecționați cei mai buni sportivi, cu rezultate și palmares bogat în urma campionatelor la care au mers de-a lungul timpului și mai ales care sunt dedicați acestui sport și știu să-și împartă viața între școală, loc de muncă și pasiune.

  S-au remarcat sportivii buni la proba de tehnică cum ar fi Maria Grigoraș, Tiberiu Zămosteanu sau Răzvan Rusu.

  Adrian Zămosteanu spune că a învățat de la acest campionat despre cum să fie creată o atmosferă frumoasă de competiție, dar mai ales a văzut cum se pregătesc sportivii de la celelalte cluburi și a vazut o demonstratie despre cum alte administrații organizează evenimente de această amploare.

  Conducerea Clubului Long Ho din Pașcani speră ca la anul să participe la campionatele naționale pentru juniori și seniori dar mai ales la campionatul european ce va avea loc în Spania.

  Menționăm că la acest eveniment, invitat de onoare al campionatului a fost sportivul Ionuț Iftimoaie, care a oficiat si festivitatea de premiere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet