16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Sportivii de la Long Ho din nou pe podium

Cu o tradiție în spate, Clubul Long Ho din Pașcani a reușit și de această dată să se întoarcă cu premii de la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do ce s-a desfășurat zilele trecute la Comănești. Sportivii pășcăneni au reușit 5 locuri I, 4 locuri II și două locuri III. Bucuros de rezultat, Adrian Zămosteanu speră la un campionat și în Pașcani dar și participarea la europeanul de anul viitor.

Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – CO VO DAO – Arme Tradiționale – Juniori si Seniori s-a desfășurat la Comănești, în Sala Polivalenta a Complexului de Agrement „Trotuș” – Ionut Iftimoaie, în perioada 25 – 26 noiembrie 2017. Au fost 9 categorii la probele tehnice si 5 categorii la probele de lupta, atât la masculin cat si la feminin. Clubul Long Ho din Pașcani a participat cu  a participat cu 14 sportivi.

“O competiție frumoasă unde s-au adunat cei mai buni 150 de sportivi din 19 cluburi din țară. a declarat Adrian Zămosteanu.

De la Pașcani au fost selecționați cei mai buni sportivi, cu rezultate și palmares bogat în urma campionatelor la care au mers de-a lungul timpului și mai ales care sunt dedicați acestui sport și știu să-și împartă viața între școală, loc de muncă și pasiune.

S-au remarcat sportivii buni la proba de tehnică cum ar fi Maria Grigoraș, Tiberiu Zămosteanu sau Răzvan Rusu.

Adrian Zămosteanu spune că a învățat de la acest campionat despre cum să fie creată o atmosferă frumoasă de competiție, dar mai ales a văzut cum se pregătesc sportivii de la celelalte cluburi și a vazut o demonstratie despre cum alte administrații organizează evenimente de această amploare.

Conducerea Clubului Long Ho din Pașcani speră ca la anul să participe la campionatele naționale pentru juniori și seniori dar mai ales la campionatul european ce va avea loc în Spania.

Menționăm că la acest eveniment, invitat de onoare al campionatului a fost sportivul Ionuț Iftimoaie, care a oficiat si festivitatea de premiere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow