9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Pachete pentru cei nevoiasi, de la elevii Liceului Miron Costin Pascani

Toti elevii de la o scoala din Pascani au participat la o campanie umanitara pentru a veni in ajutorul celor nevoiasi. Copiii s-au mobilizat timp de mai multe zile si au adunat alimente, jucarii, imbracaminte si chiar bani. Astazi, impreuna cu parintii si profesorii, s-au urcat in masini si au plecat catre familiile fara posibilitati materiale. Au ajuns in suburbiile Bosteni si Sodomeni si in comuna Tatarusi.

Sute de elevi de la Liceul Teoretic Miron Costin din Pascani s-au mobilizat intr-o campanie umanitara pentru ajutorarea famiilor nevoiase. Timp de o saptamana au adunat tot felul de alimente, de la fructe si legume, ulei, faina si pana la jucarii, articole de imbracaminte si alte lucruri necesare in gospodarie. Astazi a venit timpul sa ajunga la beneficiari.

Parintii si profesorii si-au pus la dispozitie masinile pentru a pleca la persoanele nevoiase. Desi toti elevii scolii au strans alimente, doar cei mai mici au mers sa le distribuie dupa ore.

Zeci de pachete au ajuns la 15 familii din suburbiile Bosteni si Sodomeni. Apoi, au mers in comuna Tatarusi. Elevii au strans bani pentru a-i dona unei familii cu doi copii gemeni, care are nevoie sa isi construiasca o soba din teracota.

Mentionam ca actiunea de colectare a produselor a inceput din “Saptamana fructelor si legumelor donate” si s-a extins devenind o campanie umanitara de amploare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bărbat prins în utilajul de tocat porumb, la Tătăruși

Clipe de groaza pentru un barbat de 53 de ani din localitatea Tatarusi, luni, 18 octombrie, dupa...

Schimbări în conducerile școlilor. Primele rezultate, la proba scrisă

Vor fi schimbari in conducerile scolilor din Pascani, dar si din comunele apropiate sau Harlau. Vineri, 15...

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI