13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

KOSAROM intră în 3000 de magazine din Germania

După investiţii de peste 50.000.000 euro, grupul KOSAROM se extinde spectaculos pe piaţa din UE. „Exportăm în Germania, Spania, Anglia şi foarte puţin în Italia şi Olanda. În Germania suntem inclusiv în câteva magazine Rewe, iar

anul acesta vom intra în toate magazinele Rewe din această ţară. Pe piaţa din Germania nu se intră uşor, într-un fel ştiu să-şi protejeze propriile produse. Dar din moment ce respecţi toate standardele poţi intra pe această piaţă“, a declarat pentru ZF fondatorul KOSAROM, Neculai Apostol.  Lanţul Rewe are în Germania peste 3.000 de magazine.  

KOSAROM exportă produse fără E-uriKOSAROM s-a alăturat recent grupului select de producători de carne cu produse fără E-uri. "Am lansat la târgul Anuga, cel mai mare eveniment din Europa pe piața cărnii, o gamă de produse E-free. Este vorba despre câteva articole fără E-uri complet. De asemenea, la peste 20 de articole care sunt în portofoliul Kosarom s-a lucrat mult în ultimul an și din produsele respective am scos monoglutamatul, proteină din soia și alte ingrediente, astfel încât produsele sunt acum cu etichetă transparentă”, a declarat Elena David, directorul de vanzari Kosarom.

Sursa TopIasi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow