16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022

Spatii verzi din centrul Pascaniului, pline de mizerie -VIDEO

Cum in Pascani cetatenii au putine optiuni de petrecere a timpului liber, spatiile verzi sunt la mare cautare mai ales in zilele caniculare. Una dintre zonele de promenada este cea din fata catedralei si piata din fata sediului Primariei. In loc sa fie ingrijite in fiecare zi, gazonul si rondurile cu flori de aici erau presarate, in aceste zile cu gunoaie, resturi de tigara si excremente de caini. De asemenea mai multe placi de granit de pe platoul din piata Primariei, erau sparte si imprastiate peste tot. Problemele au fost sesizate de un cetatean care a trimis cateva imagini pe adresa redactiei. In comentarii sunt criticati atat edilii cat si cetatenii care nu respecta regulile de curateni.

O situatie asemanatoare este si pe scarile mici. Mai multe placi din pavaj sunt stricate si au disparut aproapte toate capacele de la canalele de evacuare sau cele tehnice.
Primarul municipiului si administratorul public au refuzat sa explice cum s-a ajuns in acesta situatie si cand vor fi remediate aceste probleme. De asemenea viceprimarul Cristian Ratoi a precizat ca muncitorii Primariei sunt ocupati cu alte lucrari si abia dupa finalizarea asfaltarilor si plombarilor vor incepe lucrarile de reparatii pe scarile mici.

Mentionam ca de mentinerea curateniei pe spatiile verzi, aflate pe domeniul public al municipiului ,se o,cupa muncitorii de la Gospodaria Comunala.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow