9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

- Advertisement -

 

Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de opinie. De acesta data,  cu privire la măsurile care ar trebui sa fie luate pentru dezvoltarea comunității.  Chestionarul poate  fi accesat pe site-ul sau pe pagina de Facebook a administratiei locale iar datele vor fi folosite pentru realizarea Strategiei  de Dezvoltare a Municipiului Pașcani, pana in anul 2027. 

Proiectul este realizat de o firma de specialitate la solicitarea Primăriei Pașcani. Nu sunt necesare datele cu caracter personal pentru identificare. Răspunsurile sunt anonime si vor fi prelucrate doar din punct de vedere statistic  “in vederea elaborării direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea locală în pentru dezvoltării municipiului ” se arata in anunțul  de prezentare. Completarea chestionarului durează pana la 10 minute în funcție de complexitatea răspunsurilor. 

Menționăm ca in luna iulie a.c. pascaneniii au fost invitați sa completeze un chestionar despre drumurile, trotuarele, parcările numărul de mașini si transportul public din in Pașcani pentru realizarea primului studiu de mobilitate urbana.

Chestionarul poate fi completat aici

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....

Ședință de Consiliu Local pe 29 septembrie, la Târgu Frumos – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare la Targu Frumos....

LUCRARI DE PLOMBARE, PE PLOAIE, DE NEVOIE

Lucrarile de plombare a strazilor din Pascani au fost...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow