2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Sensurile unice de pe Kogălniceanu, „la loc comanda”

Circulația rutiera pe strada Mihail Kogălniceanu din Pașcani ar putea reveni la normal, la regulile anterioare amenajării celor doua sensuri unice. Viceprimarul municipiului spune ca in calitate de președinte al Comisiei Locale de circulație va solicitata discutarea acestui subiect, in ședința următoare. Cristian Ratoi a spus ca sunt blocaje rutiere pe strada de după Spitalul CF si ca a fost o greșeală aprobarea si implementarea acestei măsuri. Precizările au fost făcute in cadrul unei conferințe de presa.

In același context viceprimarul pascanean a spus ca sunt necesare revizuiri si pe strada Eugen Stamate, deschisă din primăvara acestui an, pe un singur sens pentru traficul rutier.
Rățoi spune ca si aici sunt probleme cu mașinile care parchează pe partea stângă după ce traversează trotuarul de alături, printre pietoni.

Cele doua probleme au fost semnalate de BIT TV dar primarul municipiului, Marius Pintilie a susținut ca măsurile sunt necesare si ca nu va reveni asupra lor. El a mai spus ca șoferii se vor obișnui in timp si ca traficul rutier in acesta zona va fi mai puțin aglomerat.

Alte articole

A fost deschis un nou sens giratoriu în Pașcani

Miercuri, 29 noiembrie, a fost deschis sensul giratoriu din...

Bătălie pe proiectul modernizării străzilor din Paşcani

Administraţia municipiului Paşcani pare hotărâtă să modernizeze toate străzile...

Sedință amânată din cauza unor dispute intre primar si consilieri

Ședința cu probleme in legislativul pascanean. Nici unul din...

Clădire istorică cu termopane și materiale moderne, la Pașcani

La Palatul Cantacuzino din municipiul Pașcani, clădire considerată monument...