19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Șefii de promoție ai Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” au fost premiați

Șefii de promoție ai Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” au fost premiați. Este vorba despre Alexandra-Paula Tudorache, care a încheiat cei patru ani de liceu cu media 9,91 și Adrian Gabriel Tătaru, care a încheiat cei patru ani de gimnaziu cu media 10. Pentru că absolvenţii promoţiei 2020 nu vor avea parte de tradiționala festivitate datorită restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, conducerea Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” i-a premiat pe cei doi tineri merituoși într-un cadru restrâns, unde au participat doar câteva persoane.

 

Cei doi absolvenți au primit câte o medalie, o diplomă și coronite de flori.  La final, tinerii au ținut câte un mic discurs. Alexandra-Paula Tudorache a mulțumit cadrelor didactice și părinților pentru tot sprijinul și a precizat că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Medicină și Farmacie din Iași, specializarea Farmacie:

“ Acum 8 ani am trecut pragul Colegiului Național “ Mihail Sadoveanu” cu emoție și speranța pentru cele ce vor urma.
In acest cadru fertil, m-am format ca om, m-am maturizat și dezvoltat, cum nici nu m-am așteptat și pentru acesta țin sa mulțumesc domnilor profesori și doamnei diriginte, Coca Dumitrache, care ne-au învățat și susținut necondiționat.
In calitate de șef de promoție, dar și de olimpic național, anii de liceu ai fost ca o adevarata provocare, însă una uimitor de frumoasa, cu multe experiențe și amintiri de neuitat. “

Foto- Alexandra – Paula Tudorache, sef de promoție, 2020, liceu. 

De asemenea și Adrian Tătaru și-a exprimat recunoștința față de cadrele didactice si fata de parintii sai:

“ …ciclul gimnazial a fost o perioada unica și irepetabilă din viața mea, pe care nu o voi uita niciodată. Am învățat noi lucruri despre mine și despre cei din jurul meu.
Le mulțumesc doamnelor și domnilor profesori, doamnei diriginte, Vasilica Sârghie Dimitriu, pentru ca ne-au oferit cunoștințele și devotamentul dumnealor in acești patru ani de gimnaziu. Le mulțumesc lui Dumnezeu și mamei mele pentru ca m-au ajuta sa ma dezvolt.
Le urez succes tuturor colegilor mei și generațiilor următoare de elevi care vor studia la acest Colegiu!

Foto- Tătaru Adrian Gabriel, șef promoție 2020, gimnaziu.

Felicitări absolventilor și mult succes în continuare!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow