Legislativul pascanenean s-a intrunit in sedinta de indata vineri 29 noiembrie , incepand cu roa 09.00. Primarul municipiului , Dumitru Pantazi a propus spre dezbatere si aprobare doua proiecte de hotarare cu privire la realizarea unor investitii din fonduri europene, la Spitalul de Urgente din Pascani.
Au fost aprobate un nou act aditional la acordul de parteneriat incheiat intre municiaplitate si spital si ajustarile aduse la proiectul si cheltuielile pentru extinderea si dotarea ambalatoriului. Viceprimarima municipiului a explicat ca dosarul a fost depus si a trecut cu bine de toate etapele de evaluare iar acum se asteapta semnarea contractului de finantare.

Lucrarile ar urma sa inceapa in luna februarie anul viitor, estimeaza functionarii care s-au ocupat de program. Este vorba despre o investitie in valoare de 10,3 milioane de lei din care 1,8 milioane vor fi cheltuiti pentru extidnerea cladirii iar restul pentru dotarea cu aparatura de ultima generatie.

Administratia locala asigura de la bugetul municipiului 2% din valoarea contractului, restul banilor fiind din fonduri europene nerambursabile. Viceprimarita Gabriela Nedelcu a informat Consiliul local ca municipalitatea a ajuns la cca 10 milioane de euro finantari contractate pentru investitii la Pascani, aflate in diferite etape de derulare.

Consilierii locali se vor intoarce la lucru marti 3 decembrie 2019. Au fost convocati, din nou, de edil in sedinta extraordinara pentru a aproba modificarea indicatorilor tehnico- economici la proiectul de montare a unei centrale termice la sediul Finantelor Locale. Se solicita suplimentarea bugetului cu suma de 20 000 lei, pentru schimbarea retelei termice.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider