11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

Se extinde canalizarea din orașul Târgu Frumos! Lucrările vor fi realizate pe 4 străzi

Canalizarea din orașul Târgu Frumos, județul Iași, va fi extinsă. Procedura pentru achiziția lucrărilor de execuție este programată la începutul lunii iunie 2021. Prețul cel mai mic este un criteriu de departajare în cadrul licitației publice

Primăria Târgu Frumos, județul Iași, continuă programul de achiziții. Astfel, pe data de 10.06.2021, este programată o licitație pentru extinderea rețelei de canalizare în oraș. Valoarea estimată a contractului este de 797.844 lei, fără TVA, aproape 160.000 de euro. Comisia de evaluare va alege oferta constructorilor cu prețul cel mai mic.

Înaintea începerii lucrărilor pe un amplasament, se includ a fi executate, fără costuri suplimentare, lucrările pregătitoare necesare, după caz, constate după vizitarea amplasamentelor: curățarea suprafețelor de teren de frunze, crengi, arbuști, iarbă, buruieni, noroi acumulat sau alte materiale inutilizabile depozitate accidental, inclusiv transportarea lor la rampe de depozitare inidicate, îndepărtarea amplasamentelor, a corpurilor, obiectelor și vehiculelor cu regim de proprietate privată, repoziționarea lor în afara zonelor de activitate, în urma cordurilor și/sau somațiilor ce implică proprietarii”, se arată în caietul de sarcini.

Canalizarea va fi extinsă pe lungimea a 4 străzi

Conform caietului de sarcini, autoritatea contractantă vizează realizarea lucrărilor de extindere pe străzile Lunca Bahluieț, Adâncata, Ogorului și Unirii. Lungimea totală a rețelei este de 500 de metri.

Continuarea pe BZI 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow