2.2 C
Paşcani
marți, ianuarie 31, 2023

Încep cursurile festive în școlile din Pașcani

Se apropie finalul de liceu sau gimnaziu pentru elevii din municipiul Pascani, iar scolile se pregatesc pentru cursurile festive. Daca anul trecut, pandemia a dat tuturor planurile peste cap, in acest an, evenimentele se pot organiza in spatiul liber. Asadar, liceele din oras si-au programat deja festivitatile.

Pe 3 iunie, de la ora 10:00, absolventii de liceu din cele sapte clase de la Colegiul National Mihail Sadoveanu isi vor lua ramas bun de la aceasta frumoasa perioada din viata lor, in piateta din fata Primariei. Pe 10 iunie, de la aceeasi ora, in curtea scolii, va avea loc festivitatea elevilor din cele doua clase de a VIII-a.

Pe 4 iunie, de la ora 10:00, va avea loc cursul festiv pentru absolventii de clasa a XII-a la Liceul Teoretic Miron Costin, in curtea scolii, iar in aceeasi zi, cateva ore mai tarziu, isi vor lua ramas bun, elevii din clasele a VIII-a.

Pe 10 iunie, va fi randul elevilor de la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, iar pe 11 iunie, la Colegiul Tehnic CF Unirea Pascani. Si la aceste doua institutii scolare, festivitatile vor avea loc tot in curtile unitatiilor de invatamant.

In cadrul acestor evenimente se vor afla si sefii de promotie de la fiecare scoala in parte.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow