9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Se anunță o vară fără spectacole, în municipiul Pașcani

Se anunta o vara fara spectacole, in municipiul Pascani. Administratia locala a pregatit un program de activitati pana la sfarsitul anului, insa pentru lunile iulie si august, cand este vacanta de vara pentru elevi si studenti, nu a fost programata nici o manifestare, pentru voie buna sau distractie, in oras. Pandemia si lipsa banilor sunt cele doua argumente prezentate de alesii locali pentru lipsa lor, in ultima conferinta de presa de la Primarie.


Administratorul public, Claudiu Bodoasca a precizat ca nu se pot organiza spectacole din cauza restrictiilor impuse la nivel national pe fond de pandemie.

Daca pe hartie nu este cuprinsa nici o activitate pentru distractie pe timpul verii, deocamdata, primarul municipiului, Marius Pintilie, a spus ca se va incerca organizarea unui spectacol de muzica populara in parteneriat cu Consiliul Judetean Iasi.

De precizat este faptul ca in programul de activitati al primariei ce urmeaza sa fie suspus dezbaterii Consiliului Local, in lunile iulie si august sunt programate doar urmatoarele evenimente: Cupa Pensionarilor la pescuit, premierea sefilor de promotie si a elevilor de 10 la examenele nationale si o campanie de informare si constientizare pentru colectarea selectiva. In programul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, in aceeasi perioada sunt ateliere de lucru destinate copiilor aflati in vacanta, cu un buget de 1.000 de lei.

Mentionam ca la Iasi in aceasta perioada au avut loc mai multe activitati culturale si manifestari. De asemenea, in perioada 21 iunie – 4 iulie, Casa de Cultura a Studentilor organizeaza un maraton de spectacole. Concret, timp de două săptămâni, începând cu ora 19:00, ieșenii si nu numai, sunt așteptați la spectacole în aer liber, organizate în Parcul „Grupul Statuar al Voievozilor”, din proximitatea instituției. Vor fi puse în scenă evenimente muzicale și folclorice, piese de teatru, expoziții, spectacole de dans si altele, totodata, fiind promovate si talentele locale.

Zeci de spectacole programate pentru vară, la CCS Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

Cine vor fi directorii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani și Gâștești, de anul viitor

Etapa de interviu in cadrul concursului pentru directori s-a finalizat in alte doua scoli din Pascani si...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI