3.9 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Program redus în centrele de vaccinare din Pașcani, Târgu Frumos, Mircești, Deleni și Hârlău

Programul centrelor de vaccinare impotriva COVID 19 din Pascani, Targu Frumos, Mircesti, Deleni si Harlau va fi redus la patru ore, de la inceputul saptamanii viitoare. Decizia a fost luata de Comitetul National de Coordonare a activitatilor privind vaccinarea.


Modificarea a fost facuta din mai multe motive, printre care si numarul redus de persoane care isi doresc sa se vaccineze, dar si pentru a permite formarea de echipe mobile care să participe la vaccinarea oamenilor din mediul rural.

La nivelul fiecărui centru de vaccinare va fi afişat programul de lucru într-un loc vizibil, în zona de intrare si va fi actualizat în platforma de programare. Completarea programului se va face prin actiuni de vaccinare cu echipe mobile, in mediul rural.

La centrul din municipiul Pascani, de pe strada Sportului, unde functioneaza doua fluxuri de vaccinare, miercuri, 23 iunie, au fost vaccinate putin peste 30 de persoane, au precizat reprezentantii administratiei locale in conferinta de presa de joi.

Asta in conditiile in care centrul are o capacitate zilnica de vaccinare de 288 de persoane, iar in perioada urmatoare sunt peste 2.400 de locuri libere.

De precizat este faptul ca la nivel national, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat, marţi, că în 11 centre de imunizare activitatea va fi sistată temporar, în 127 programul va fi redus, iar 70 de fluxuri au fost închise în contextul în care în circa 45% dintre cazuri, centrele erau folosite la mai puţin de jumătate din capacitate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI