More

  Sarbatoare la Colegiul Sadoveanu. Zilele liceului si „Scoala Altfel” in perioada 6-10 noiembrie

  Colegiul National „Mihail Sadoveanu” din Pascani se imbraca in haine de sarbatoare. Saptamana viitoare vor avea loc zilele liceului dar si saptamana „Scoala Altfel”. Sunt pregatite tot felul de activitati, ateliere de lucru, concursuri scolare cu traditie si festivitatea de pe 8 noiembrie. Astfel, scoala isi deschide portile pentru cea mai importanta perioada din an.

  In perioada 6-10 noiembrie, Colegiul Mihail Sadoveanu, de pe strada Sportului din Pascani, isi deschide portile, cu o dubla semnificatie, zilele liceului si saptamana „Scoala Altfel”. Activitatile incep de pe 4 noiembrie, cu un concurs scolar de matematica cu traditie intitulat „Sperante Olimpice”.
  Pot participa elevi de la clasa a III-a si pana la a VIII-a, iar cei care vor sa participe pot sa se inscrie pana pe data de 1 noiembrie.
  Pe 7 noiembrie se da startul „Lecturilor Sadoveniene”, o competitie ce va avea loc la Protoeria din oras. Vor participa echipaje din mai multe localitati, precum si de la Liceul Petre Stefanuca, din Ialoveni -Republica Moldova.

  Cea mai importanta zi va fi pe 8 noiembrie, cand este si ziua onomastica a patronului spiritual al scolii, Mihail Sadoveanu.

  In aceeasi perioada, va fi si „Scoala Altfel”. Programul este deja stabilit, s-au facut parteneriate cu diferite institutii din oras si s-au stabilit ateliere de lucru.

  Mentionam ca scoala poarta numele lui Mihail Sadoveanu, nascut pe 5 noiembrie la Pascani, din 24 mai 1990. A purtat titulatura de liceu pana in 2008, cand a devenit colegiu. Anul viitor, se va implini un deceniu de la aceasta schimbare, motiv de mare sarbatoare in unitatea de invatamant.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet