More

  Barbat spanzurat de frica puscariei. Vecinii spun ca si-ar fi lasat fiica insarcinata

  Situatie disperata in satul Sticlaria, comuna Scobinti. O fata cu handicap ar fi ramas insarcinata cu tatal ei, in urma unor abuzuri sexuale. Politia si Asistenta Sociala de la Primarie au fost la fata locului sa afle adevarul. Barbatul a fost luat la intrebari de autoritati si la scurt timp, de frica sa nu ajunga in puscarie, s-a spanzurat in propria locuinta. A fost gasit de fiica lui, care a iesit pe strada sa strige dupa ajutor. Va atentionam ca urmeaza imagini si detalii cu un puternic impact emotional.

  Un barbat in varsta de 63 de ani a fost gasit spanzurat, ieri, in satul Sticlaria, din Scobinti. Fiica lui, de 29 de ani, cu handicap, a fost cea care a facut socanta descoperire si a alertat vecinii.
  La fata locului au venit de urgenta o ambulanta si un echipaj de politie, insa din nefericire a fost declarat decesul.

  Motivul pentru care ar fi recurs la acest gest, sustinut de o parte din vecini este socant. Localnicul si-ar fi abuzat sexual fata care ar fi ramas insarcinata. Au fost anuntate autoritatile locale care au inceput sa faca cercetari. La fata locului au fost asistentii sociali si politistii din comuna.

  Barbatul ar fi fost amenintat de oamenii legii ca va ajunge in puscarie daca a comis aceasta fapta, spun martorii. S-ar fi dus pe la rude abatut de povara si le-ar fi spus ca mai bine se omoara decat sa ajunga dupa gratii. La scurt timp, a fost gasit fara suflare.
  Parerile localnicilor sunt impartite. Unii cred ca ar fi fost incest, in timp ce altii sunt de parere ca tatal copilului nenascut ar fi un vecin.

  Mai grav este ca in familie este o situatie disperata. Au ramas in locuinta, mama fetei care este nevazatoare si se deplaseaza foarte greu si tanara insarcinata cu grad de handicap.

  Autoritatile locale au spus ca se fac demersuri pentru ca femeia gravida sa faca analizele necesare, iar apoi va fi preluata de o fundatie. Totodata, mama ar urma sa fie intregrata intr-un centru social la Hirlau sau Mircesti. Trupul barbatul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru necropsie, iar cercetarile vor continua.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet