-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Rezultate Bacalaureat, la școlile din Pașcani, Targu Frumos si Harlau

Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat 2021! Emoțiile pentru elevii care au avut de trecut prin examenul maturității au luat sfârșit. Primele rezultate la examenul de Bacalaureat au fost publicate luni, 5 iulie, înainte de ora 12.

În municipiu, cea mai mare medie s-a înregistrat la Liceul Teoretic “Miron Costin” – 9,96, fiind urmat de Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, cu media 9,86.

Nici elevii de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” nu au dezamăgit, iar cea mai mare medie a fost de 9,75. În clasament se află și Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga” cu media 9,36 și  Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, unde cea mai mare medie a fost 9,20.

Note mari au avut și elevii de la Liceul Teoretic”Ion Neculce” din Târgu Frumos, unde cea mai mare medie a fost de 9,81.

Și elevii din Hârlău au obținut rezultate foarte bune. Cea mai mare medie a fost înregistrată la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, 9.83.

Şi anul acesta, la fel ca în 2020, rezultatele examenelor de Bacalaureat sunt anonimizate. Pentru a-și afla notele, fiecare candidat a utilizat un cod pe care l-a primit anterior. Tinerii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații luni, în aceeași zi în care se afișează rezultatele, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele finale la Bacalaureat 2021 vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Vezi mai jos rezultatele pe scoli.

Rezultate Municipiul Pascani pe scoli:

Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”

Liceul Teoretic „Miron Costin”

Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”

Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”

Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga”

Rezultate orasul Targu Frumos pe scoli:

Liceul Special Moldova ”Târgu Frumos”

Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” Târgu Frumos

Liceul Teoretic ”Ion Neculce” Târgu Frumos

Rezultate orasul Hirlau pe scoli:

Liceul Tehnologic Hârlău

Colegiul Naționa „Ștefan cel Mare”

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow