-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Proiecte cu școli de peste Prut, la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Pașcani

Reinceperea cursurilor fizic la scoala a adus proiecte si provocari noi pentru elevi si profesori. La Liceul Tehnologic Mihai Busuioc din municipiul Pascani in aceasta perioada se desfasoara doua proiecte educationale de amploare. Unul dintre ele poarta titlul de „Educatie online fara hotare” si are la baza un parteneriat international cu scoli din Republica Moldova.

Mai multe clase, impreuna cu cate un profesor, au cate un tema specifica proiectului si un partener de peste Prut. Echipa din Pascani si cea din Republica Moldova trec prin mai multe etape, se cunosc si fac schimb de experienta.

In aceasta perioada sunt primele doua etape ale proiectului, respectiv „Salutul virtual” in care fiecare echipa trebuie sa lucreze un poster si o intalnire online cu partenerii din Republica Moldova. Elevii din Pascani ne-au vorbit despre activitatile din proiect.

Un alt proiect ce s-a desfasurat in aceasta perioada la „Mihai Busuioc” este Pro Lectura, concurs international de lectura si creatie, cea de-a treia editie.

De precizat este faptul ca aceste proiecte au avut loc si in alte scoli din municipiul Pascani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow