4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Bărbat arestat pentru furt, la Hârlău

Doi barbati, in varsta de 29 de ani si 33 de ani, banuiti ca ar fi furat bunuri din locuinta unei femei din orasul Harlau au fost identificati de politisti, iar unul dintre ei a fost arestat preventiv, in cursul zilei de miercuri, 17 februarie.

Presupusii hoti au dat buzna in casa victimei in perioada 14-20 ianuarie si in repetate randuri, au iesit cu mai multe bunuri: butelie, bormasina, flex si covoare, pe care le-ar fi vandut. Oamenii legii au reusit sa recupereze doar jumatate din cele furate. Cei doi au fost identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere video din zona. Doar unul dintre ei a fost gasit de politisti.

În cadrul cercetărilor, au fost efectuate 5 percheziţii domiciliare, fiind recuperate o parte din bunurile sustrase şi predate părţii vătămate. Astfel, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%.

În baza probatoriului administrat în cauză, unul dintre bărbaţi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 17 februarie a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău şi Judecătoriei Hîrlău, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile” se arata intr-un comunicat trimis de IPJ Iasi.

Cercetările continuă.

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow