13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

PRO VITA Iași lansează o campanie de strângere de fonduri pentru bursieri – VIDEO

PRO VITA Iași lansează o campanie de strângere de fonduri pentru bursieri

În perioada 15 iunie-15 iulie, Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoara o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea susține la studii în anul școlar/universitar viitor pe 100 de copii si tineri cu rezultate remarcabile.

Unii fac naveta zilnic sute de km pentru meditații, alții nu reușesc să ajungă la orele de canto din cauza lipsei transportului în sat. Unii vor să devină arhitecți, polițiști, artiști, alții medici, avocați, meteorologi. „Noi îi susținem cu o bursă lunară de studiu în valoare de 200 de lei. Sunt tineri excepționali, cu rezultate remarcabile la studii, talentați în cele mai diverse domenii, cu aspirații înalte și dorința de a contribui la schimbarea în bine a societății” se arata intr-un comunicat de presa.

Pro Vita Iași derulează din anul 2016 proiectul de susținere la studii care are ca scop sprijinirea parcursului educațional și profesional al copiilor din cadrul Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii „Sf. Stelian”.

„În prezent, în cadrul proiectului le oferim 100 de burse lunare de studiu de 200 de lei pe care le folosesc pentru a-și asigura nevoile de bază, dar și pentru aprofundarea studiului și pregătirea pentru viitor. În completarea bursei, am dezvoltat special pentru ei și un program de dezvoltare personală, orientare vocațională și consiliere în carieră. Prin participarea la atelierele și workshopurile organizate îi ajutăm să găsească răspunsurile la întrebările care îi preocupă, să își dezvolte diverse abilități și să își crească stima de sine” se arata intr-un comunicat de presa transmis de PRO VITA Iasi.

Timp de o lună, începând de luni, povestea bursierilor Pro Vita Iași, va fi spusa pe pagina de Facebook a departamentului. Tot acolo, vedeti cum puteti ajuta.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/ProVitaIasi

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow