23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Primăria Paşcani, amendata de ISU

Inspectorii pentru situaţii de urgenţă au încheiat controalele începute săptămâna trecută la Primăria Paşcani şi unităţile din subordine. Aşa cum era de aşteptat administraţia locală a fost sancţionata şi în acest an pe motiv că nu au fost îndeplinite toate cerinţe impuse în urma verificărilor din anii trecuţi. De acesta dată a primit o amendă de doar 1000 lei după ce inspectorii au constatat că în Piaţa Vale nu sunt funcţionale doua hidrante, iar la sediul Primăriei nu au fost încă puse în funcţiune sistemele de protecţie împotriva incendiilor.
Sincron
Purtătorul de cuvânt, Cristian Menegon susţine că toate deficientele constatate acum vor fi rezolvate în lunile următoare. În acest sens au fost încheiate o serie de contracte cu firme de specialitate.
Anul trecut administraţia din Paşcani a fost sancţionata de inspectorii ISU cu 10.000 lei, în principal pentru lipsa investiţiilor necesare pentru protecţia împotriva incendiilor la sala multifuncţională din sediul administrativ, care nu are autorizaţie de funcţionare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI