16.6 C
Paşcani
luni, mai 20, 2024

Primaria Pascani a impartit terenuri pentru case

Vesti bune pentru 4 tinere familii din municipiu. Miercuri, 10 aprilie, Primaria Pascani a atribuit 4 loturi de teren in vederea construirii de locuinte, conform legii 15/2003. Parcelele sunt pe strada Morilor si au suprafata de 300 mp fiecare.

Beneficiarii sunt patru tinere familii din Pascani, iar acestia au obligatia ca in termen de  maximum un an sa demareze construirea locuintelor cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea executarii lucrarilor de constructii. Daca nu se respecta termenul-limita sau daca lucrarile nu respecta prevederile legale, beneficiarii pierd terenul acordat.

Tinerii care doresc sa isi construiasca o casa in 2019 pot primi ajutor de la stat conform legislatiei in vigoare prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Solicitantii trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si  35 de ani iar la data depunerii cererii, precum si la data rezolvarii acesteia sa nu detina sau sa nu fi avut in proprietate o locuinta sau un teren destinat constructiei de locuinte, atat in localitatea in care este solicitata atribuirea terenului, cat si in alte localitati.

Mentionam ca administratia locala mai are disponibile 11 loturi de teren pentru tineri pe strada Morilor si 13 pe strada Pietris din suburbia Gastesti.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70