21 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Primăria Pașcani a cumpărat două mașini de tuns gazonul

Primăria Municipiului Pașcani a cheltuit 31210 de lei din bugetul local pentru două tractorașe folosite pentru tunderea gazonului. Noile utilaje sunt deja la serele municipale și urmează să fie puse în funcțiune. Potrivit reprezentanților administrației locale, aceste două mașini de tuns sunt echivalentul a opt muncitori cu motocoase.

 

De asemenea, nu mai există pericolul de a sări pietre în vehiculele care circulă pe drum.

Noile mașinării, produse în America, au o greutate de 290 kg fiecare, o lățime de lucru de 105 cm, sunt pe benzină, iar sacul de acumulare a deșeurilor vegetale este de 240 litri.

Pentru a fi folosite, trebuie să fie spațiu de mișcare, fără alte obstacole. De precizat este faptul că actuala administrație locală a precizat anul trecut, atunci când a tăiat gardul viu de lângă parcul din spatele Parchetului Pașcani, în apropierea Palatului Cantacuzino că viziunea acesteia pentru spațiile verzi din zona urbană „se centrează pe simplificare, pe spații aerisite, în care să aibă acces lumina și că în general se dorește o amenajare cu gazon natural”.

Erata: In stirea  “Primăria Pașcani a cumpărat două mașini de tuns gazonul, în valoare de 340.000 de lei”  a aparut o informatie gresita,  pe baza precizarilor facute de viceprimarul Cristian Ratoi.  Valoarea reala a achizitiei este de 31210 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow