Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani dar și servicii de medicina muncii pentru Primăria Muncipiului. Toate informațiile necesare și ce acte trebuie depuse sunt deja făcute publice pe site-ul instituției dar și în catalogul electronic al SEAP. Momentan se așteaptă ofertele, criteriu de alegere fiind cel mai scăzut preț, care însă să îndeplinească toate condițiile solicitate. Modalitatea de finalizare a achiziției fiind contractul.

O serie de achiziții vor fi făcute în acest an de administrația locală. De exemplu, una dintre ele este cea de servicii paza piețe Pașcani. Anunțul a fost făcut public, iar lista actelor necesare le găsiți pe primariapascani.ro – http://primariapascani.ro/primarie/ac-p/anunt-achizitie-de-servicii-de-paza-pentru-sediile-administratiei-pietelor-din-pascani/.

Valorea estimată a contractului pentru paza clădirilor din cele două piețe agroalimentare din Pașcani este de 80 mii lei fără TVA. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut  din tarifele “lei/ora/agent”  prezentate de ofertanti. Trebuie să știți că la procedura de achiziție directă nu se admit contestații.

Tot pe site-ul administrației locale se caută și servicii de medicina muncii, valoarea estimată fiind de 19 mii lei fără TVA. Termenul limita de depunere a ofertei: 21.03.2018. Va fi selectată oferta operatorului economic care are ”prețul cel mai scăzut” pentru verificarea conformitatii. Mai multe informații aici – http://primariapascani.ro/primarie/ac-p/anunt-achizitie-de-servicii-de-medicina-muncii/

O altă achiziție este cea de piese și accesorii motounelte – inclus montaj. Informații la următorul link – http://primariapascani.ro/primarie/ac-p/anunt-achizitie-de-piese-si-accesorii-motounelte-inclusiv-montaj/

Slider
loading...