0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne surprind din ce în ce mai mult. În cadrul unui proiect județean, micuții de la o grădiniță din Pașcani au fost master chefi și actori! Rolurile le-au jucat foarte bine, fiind persoanejele din cunoscuta scenetă Dl Goe, dar și zânele cele bune dintr-o piesă despre ursitoare. Activitățile nu se opresc aici. Ei mai au în plan să facă și o șezătoare tradițională cu datini și obiceiuri de primăvară.

Un proiect lansat de Inspctoratul Școlar Județean Iași scoate tot ce e mai bun din elevi, profesori și părinți.  Luna martie este sub semnul lunii mărțișorului și a frumosului. În această perioadă se organizează tot felul de evenimente. De exemplu, la Grădinița cu Program Prelungit nr 2 din Pașcani a fost mare sărbătoare. Micuții au pregătit o surpriză mămicilor – teatru, poezii și o masă. Nu au lipsit florile dar și ale surprize.

Micuții îmbrăcați în haine de sărbătoare au surprins părinții cu drăgălășenie lor și micile stângăcii când și-au intrat în rolurile din piesa de teatru Dl Goe sau a ursitoarelor din folcor.

Eu au strânit emoție și zâmbete pe chip atunci când au urcat pe scenă și au recitat poezii despre mama.

Apoi le-au alintat cu pupici, flori și o masă festivă de unde nu au lipsit preparatele făcute chiar de ei.

Mămicile s-au simțit foarte bine și spun că mai vor astfel de surprize.

Activitățile din acest proiect nu se opri aici ele se vor derula cu ocazia Proiectului național, ,Datinile la români ” _ șezătoare tradițională cu datini și obiceiuri de primăvară.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow