14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Prima zăpadă, bucuria copiilor

De câteva ore ninge continu, iar prima zăpadă așezată pe spațiile verzi a bucurat mai ales prichindeii. Abia ieșiți de la școală, micuții nu au mai ținut cont de frigul de afară și au început bulgăreala. Au aruncat cu zăpada pufoasă în stânga și în dreapta iar bucuria de pe fața lor era la coate maxime.

Prima zăpadă, bucuria copiilor. De luni noaptea ninge continu iar cei mai bucuroși se pare că sunt copiii. Nu au ratat nici o porțiunea de spațiu verde unde zăpada s-a așternut în câțiva centimetri.

Prichindeii spun că au așteptat de mult timp zăpada și acum se bucură la maxim de ea. La fel și o parte din părinții și bunicii care i-au luat de la școală.

Ei spun că zăpada le amintește de sărbători și mai ales de Moș Crăciun pe care îl așteptă cu nerăbdare și spun fără să clipească – noi am fost cuminți!

Menționăm că în aceste zile meteorologii au anunțat cod galben și chiar portocaliu de ninsoare, însă județul nostru este ferit. Specialiștii anunță că vremea se va încălzi în următoarele zile.  

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow