More

  Prima zăpada. Cum s-a intervenit la Pașcani. Unde puteți suna pentru a afla starea drumurilor

  Prima zăpadă mai serioadă din Pașcani a scos deja utilajele pe străzile din oraș, de azi noapte. Nu s-a circulat cu probleme iar purtătorul de cuvânt al Primăriei spune că administrația locală este gata pentru a interveni cu utilaje dar și cu sare și nisip pe porțiunile de drum unde de obicei sunt probleme.

  Avem utilaje și destul material antiderapant pentru această iarnă” spun cei din adminstrația locală din Municipiul Pașcani. Sunt 3 mii tone de sare și o tonă de nisip alături de utilajele din dotare dar și cele închiriate.

  “Avem noi utilaje precum volă, două rabe, două tractoare, un ifron, dar și un bobcat pentru trotuare și piețe. De asemenea, s-au închiriat patru utilaje – sărăriță, autogreder, buldoexcavator și volă.” a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  Prima ninosare a început de luni seara, iar cei din administrația locală au intervenit azi noapte pe străzile principale din Pașcani, cu sare și nisip, iar azi dimineață pe câteva străzi adiacente. Dacă zăpada va continua să cadă, Comitetul de urgență este pe poziție.

  Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnele de circulaţie, să nu plece pe drum fără a avea autovehiculul dotat corespunzător condiţiilor meteorologice şi să se informeze despre starea drumului pe care urmează să-l parcurgă.

  “În acest sens, atragem atenţia că nerespectarea prevederilor privind echiparea autovehiculelor pentru condiţii de iarnă poate conduce la evenimente rutiere grave şi la blocarea drumurilor, conducătorii auto fiind pasibili de sancţiuni drastice din partea agenţilor Poliţiei Rutiere”, transmit repezentanții DRDP.

  Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale din Moldova pot fi obţinute de la Dispeceratul DRDP Iaşi, la telefon 0232/21.31.68, de la dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de Facebook.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post

  Cresc preţurile, scad salariile. În topul scumpirilor se află tocmai produsele pe care românii le consumă mai ales acum, în post. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet