More

  Poliţiştii au aplicat 60 de sancţiuni și au prins hoții de lemne

  COMUNICAT DE PRESĂ IPJ IASI

  La data de 13 noimebrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au desfăşurat o acţine pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit şi evenimentelor rutiere.

  Au fost controlate 54 de autovehicule şi 11 mijloace hipo. Au fost legitimate 65 de persoane. Au fost controlaţi 15 agenţi economici.

  Poliţiştii au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 16 conform Legii nr. 61/1991, 22 conform O.U.G. nr. 195/2002, 14 conform Legii nr. 12/1990, iar restul pentru alte abateri.

  Valoarea sancţiunilor aplicate este de 28.715 lei. Au fost confiscaţi 4 mc material lemnos.

  Exemple:
  La data de 11noiembrie a.c. a fost depistat pe raza localităţii Sireţel, un bărbat, de 54 ani, din judeţul Suceava, care conducea un auto având inspecţia tehnică periodică expirată din data de 03.08.2017. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform art O.U.G. nr. 195/2002 şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare.

  La data de 12 noiembrie a.c., a fost depistat pe raza localităţii Mirosloveşti, un bărbat, de 32 ani, din judeţul Neamţ, care transporta material lemnos fără documente de provenienţă. Acesta  a fostsancţionat contravenţional cu amendă în suma de 2.000 lei şi s-a confiscat cantitatea de 2,3 mc material lemnos.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet