14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Batran gasit mort, intr-o garla din Pascani

Descoperire socanta ieri in amiaza mare, la Pascani. Cativa copii plecati la pescuit au gasit intr-o garla trupul neinsufletit al unui barbat. Acestia au fugit intr-un suflet sa isi anunte parintii, iar apoi au fost alertate autoritatile. Asupra lui au fost gasite acte de identitate si se pare ca ar fi vorba de  un batran dat disparut in urma cu o luna de zile. Va atentionam ca urmeaza informatii cu un puternic impact emotional!

 

Strada Fantanele din Pascani, din apropierea societatii ADEMS, s-a umplut ieri, la amiaza de politie si pompieri. Cativa copii plecati la pescuit au vazut intr-o garla, printre stufaris, un cadavru. Parintii au alertat autoritatile, iar oamenii legii au venit la fata locului.

Pompierii l-au scos din apa si au gasit langa el doua sacose si acte de identitate. Martorii spun ca barbatul ar fi fost din Mircesti, fiind vorba despre batranul de 78 de ani dat disparut cu o luna in urma.

 

Trupul era intr-o stare avansata de putrefactie, spun oamenii. Nimeni nu stie insa ce cauta in camp deschis, departe de strazile principale.

A fost deschis un dosar penal de moarte suspecta iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru efectuarea necropsie, care va stabili cu exactitate atat identitatea barbatului cat si modul in care si-a pierdut viata.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow