12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Poliția în trafic – vitezoman la Miroslovești; la Ruginoasa circula cu mașina neînmatriculată

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI PENTRU COMBATEREA ACCIDENTELOR RUTIERE ÎN MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

În perioada 01 – 03 decembrie a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză și consumul de alcool.

Au fost aplicate 318 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 138.885 de lei, dintre care 143 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășiri neregulamentare și 164 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și 33 de permise de conducere dintre care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru depășiri neregulamentare.

Totodată, au fost constatate 11 infracțiuni dintre care 9 la regimul rutier. Un bărbat de 42 ani, din județul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuamtum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Mirosloveşti, cu viteza de 110 km./h, pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

DEPISTAT ÎN TRAFIC CU O AUTOUTILITARĂ NEÎNMATRICULATĂ

La data de 02 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DN28A, pe raza comunei Ruginoasa, de un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constat că autoutilitara este radiată din circulaţie din data de 28.12.2016.

De asemenea, conducătorul auto a prezentat pentru control o poliţă de asigurare falsificată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și uz de fals.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow