More

  Poliția în trafic – vitezoman la Miroslovești; la Ruginoasa circula cu mașina neînmatriculată

  ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI PENTRU COMBATEREA ACCIDENTELOR RUTIERE ÎN MINIVACANŢA DE 1 DECEMBRIE

  În perioada 01 – 03 decembrie a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză și consumul de alcool.

  Au fost aplicate 318 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 138.885 de lei, dintre care 143 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășiri neregulamentare și 164 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și 33 de permise de conducere dintre care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru depășiri neregulamentare.

  Totodată, au fost constatate 11 infracțiuni dintre care 9 la regimul rutier. Un bărbat de 42 ani, din județul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuamtum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Mirosloveşti, cu viteza de 110 km./h, pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

  DEPISTAT ÎN TRAFIC CU O AUTOUTILITARĂ NEÎNMATRICULATĂ

  La data de 02 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DN28A, pe raza comunei Ruginoasa, de un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava.

  În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constat că autoutilitara este radiată din circulaţie din data de 28.12.2016.

  De asemenea, conducătorul auto a prezentat pentru control o poliţă de asigurare falsificată.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și uz de fals.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  Circuitul plasticului în natură. Particulele de microplastic și-au format propriul ciclu global și călătoresc prin atmosferă

  Mici fragmente din plastic din ambalaje și sticle călătoresc în jurul atmosferei terestre, iar purtate fiind de vânt, străbat mii de kilometri, ajung de pe un continent pe altul și contaminează întreaga atmosferă. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet