More

  Cercetați pentru contrabandă de țigări și alcool. Câțiva hoți au fost prinși

  BĂRBAȚI CERCETAŢI PENTRU FURT CALIFICAT

  La data de 03 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați despre faptul că două persoane au sustras bunuri dintr-un magazin, situat pe raza municipiului Pașcani.

  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat, pe o stradă, din municipiul Pașcani, cele două persoane: doi b ărbați de 38 și 40 de ani,ambii din județul Bacău, care aveau asupra lor 3.700 de țigarete de diferite mărci, susceptibile a fi sustrase din magazin.

  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predate persoanei vătămate.

  În cauză s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă.

   

  BĂRBAT CERCETAT PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI ȘI ALCOOL

  La data de 01 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Iași au depistat pe bulevardul Poitiers, din municipiul Iaşi, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Paşcani, care avea asupra țigarete și alcool susceptibile a proven  din contrabandă.

  Cantitatea de 24.540 de țigarete și 13 litri de băuturi alcoolice a fost ridicată în vederea confiscării.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”contrabandă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 cu modificările şi completările ulterioare. 

  foto – de prezentare

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet