22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Percheziții ale Direcției Generale Anticorupție la Primăria Municipiului Pașcani. Vizată a fost Monica Oneață – FOTO

Perchezitii DGA la Primaria Municipiului Pascani, joi dimineata, 7 aprilie a.c. Vizat a fost functionarul public, Monica Oneata. Anchetatorii au fost si la domiciliul acesteia, dar si in biroul din institutia publica. Presupusa fapta pentru care oamenii legii au facut perchezitii si au cautat dovezi ar fi o potentiala savarsire a traficului de influenta.

In urma verificarilor, Monica Oneata a iesit din sediul Primariei Pascani insotita de anchetatori dar si de o avocata. De asemenea, i-ar fi fost retinut telefonul mobil.

De precizat este faptul ca, din toamna anului trecut, au iesit la lumina tot mai multe cazuri de escrocherie puse la cale Monica Oneata, un inspector din cadrul Primariei Pascani. De ani de zile, „Monica rezolva tot” – asa cum este cunoscuta in municipiu si comunele din imprejurimi, se foloseste de functie si relatiile de serviciu pentru a incasa bani de la cetatenii naivi, in schimbul unor promisiuni de angajare in serviciile publice , de obtinere a unor avize/ autorizatii sau documente. O parte dintre cazuri au fost prezentate de BIT TV, dupa ce mai multi cetateni inselati au decis sa isi spuna public povestea.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow