12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023

Minora din comuna Țigănași, dată dispărută, a fost găsită

Update: În urmă cu puțin timp, în urma colaborării dintre polițiștii Biroului Urmăriri Iași și polițiști din cadrul IPJ Timiș, minora a fost găsită pe raza județului Timiș.

Știre inițială: Poliţiştii ieşeni caută o minoră, de 15 ani care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

În seara de 6 aprilie a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 6 aprilie a.c., VLAD LARISA GABRIELA în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliul său din sat Cîrniceni, comuna Țigănași și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,70 m, ochi căprui.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare bleu închis, pantaloni negri și era încălțată cu teniși alb cu negru, cu talpă înaltă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Alte articole

ANUNŢ LICITAŢIE PENTRU CONCESIUNE

Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal,...

ANUNT DE ANGAJARE

SPITALUL GENERAL CF PAȘCANI organizează...

Anunt public

S.C. DEDEMAN S.R.L., anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii...

Anunt de pierdere

Pierdut titlu de proprietate pe numele Constantinescu Maria, Gradinaru...

Anunt de pierdere

Pierdut certificat de inregistrare fiscala pe numele Cotic I....
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow