14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

(P) Spalatorie profesionala de covoare, in Pascani. Uscare intr-o zi si livrare la domiciliu!

O afacere noua a aparut de cateva zile in municipiul Pascani. “Clinica de covoare” ofera servicii impecabile clientilor, la preturi accesibile. Orice vrea sa spele covoarele, paturile groase sau sa isi curete si dezinfecteze perne este asteptat la spalatorie. Totul se face intr-un mod profesionist, iar uscarea dureaza doar o zi. Mai mult, societatea preia comenzi si livreaza la domiciliu.

Vreti sa va spalati covoarele inainte de sarbatori, dar v-ati saturat de asteptat zile intregi pana se usuca? Acum, in Pascani, aveti o noua oportunitate. De cateva zile, pe strada Garii, s-a deschis o spalatorie de covoare, care in doar o zi va returneza produsul curat si uscat.

Covoarele sunt spalate cu solutii profesionale, care nu sunt toxice, dar curata in profunzime. Apoi, sunt uscate intr-un tunel cu centrifuga. Totul dureaza doar cateva ore, iar in numai o zi, tesaturile groase sunt uscate si improspatate. Preturile sunt accesibile, iar livrarile se fac si la domiciliu!

Mai mult, la sediul firmei puteti curata si dezinfecta pernele, care apoi vor fi puse intr-un dos de perna nou.

Sediul spalatoriei este pe strada Garii, nr 6, in incinta fostului restaurant de la Clubul CFR, Pascani! Programul este de luni pana sambata!

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow