17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Scoli si gradinite modernizate in Todiresti

Aproape toate scolile si gradinitele din comuna Todiresti vor fi modernizate in perioada urmatoare. La sfarsit de an, administratia locala se poate mandri cu proiecte mari pentru reteaua scolara, care depasesc impreuna suma de un milion si jumatate de euro. La unele obiective lucrarile au inceput deja, iar la altele vor incepe, cel mai probabil, de anul viitor.

Primaria Todiresti a reusit sa atraga in acest an fonduri importante pentru modernizarea scolilor si gradinitelor din satele componente. Prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, au inceput lucrarile pentru modernizarea si dotarea gradinitei din localitatea de resedinta, investitie in valoare de circa 360.000 de euro.

Cu fonduri guvernamentale, se lucreaza si la gradinita nr.3. Au primit finantare si proiectele pentru investitii in doua scoli din comuna, cea din satul Stroesti si corpul B, de la unitatea de invatamant din Todiresti.

In total, administratia locala a accesat in acest an proiecte pentru modernizarea retelei scolare, cu fonduri europene si guvernamentale, in valoare de peste un milion si jumatate de euro.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow