11.3 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Scoli si gradinite modernizate in Todiresti

Aproape toate scolile si gradinitele din comuna Todiresti vor fi modernizate in perioada urmatoare. La sfarsit de an, administratia locala se poate mandri cu proiecte mari pentru reteaua scolara, care depasesc impreuna suma de un milion si jumatate de euro. La unele obiective lucrarile au inceput deja, iar la altele vor incepe, cel mai probabil, de anul viitor.

Primaria Todiresti a reusit sa atraga in acest an fonduri importante pentru modernizarea scolilor si gradinitelor din satele componente. Prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, au inceput lucrarile pentru modernizarea si dotarea gradinitei din localitatea de resedinta, investitie in valoare de circa 360.000 de euro.

Cu fonduri guvernamentale, se lucreaza si la gradinita nr.3. Au primit finantare si proiectele pentru investitii in doua scoli din comuna, cea din satul Stroesti si corpul B, de la unitatea de invatamant din Todiresti.

In total, administratia locala a accesat in acest an proiecte pentru modernizarea retelei scolare, cu fonduri europene si guvernamentale, in valoare de peste un milion si jumatate de euro.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Grenade și focoase din timpul războiului, găsite pe un teren din Soci

Mai multe grenade si focoase au fost gasite miercuri, 27 octombrie, in satul Soci din comuna Miroslovesti,...

Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor. Se montează parazăpezi

Au inceput pregatirile pentru sezonul rece pe drumurile din judetul Iasi. Muncitorii de la Directia Regională de...

Solicitare pentru al doilea flux de vaccinare la Pașcani

Primaria municipiul Pascani a solicitat Directiei de Sanatate Publica Iasi, reinfiintarea celui de-al doilea flux de vaccinare...

Efectele noilor restricții, la Pașcani. Mască pe stradă, aglomerație la vaccinare, baruri închise

Oameni cu masca pe strada, baruri inchise, restaurante pe jumatate goale, aglomeratie pentru vaccinare si certificatul verde...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI