16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

„La multi ani Romania”, de la Deleni!

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita asa cum se cuvine in comuna Deleni. Zeci de copii, imbracati in costume traditionale, au recitat poezii si au cantat melodii patriotice,pe scena Caminului Cultural “Alexandru Tanase”, din localitatea de resedinta. Programul artistic a fost intregit si de corul barbatesc “Coragheasca”.

Suntem mandrii ca suntem romani! Cu doua zile inainte de marea sarbatoare a Romaniei, Ziua Nationala, copiii din comuna Deleni au organizat un program artistic cu muzica si poezii patriotice. Spectacolul a avut loc pe scena Caminul Cultural “Alexandru Tanase” din localitatea de resedinta. Tonul serbarii a fost dat de imnul de stat.

Apoi, elevii din toate scolile au cantat si recitat poezii patriotice, in semn de mandrie si recunostinta pentru cei care au ajutat la infaptuirea Marii Uniri. La spectacol au fost prezenti atat alesii locali, cat si primarul comunei, Dumitru Prigoreanu.
Toti copiii au fost imbracati in portul traditional romanesc, iar unii dintre ei au fluturat steagul tricolor.

Pe scena a urcat si corul barbatesc “Coragheasca” de la Deleni. Prestatia lor a smuls ropote de aplauze de la public.

Mentionam ca an de an elevii si profesorii din scolile din comuna Deleni se mobileaza pentru a organiza spectacole artistice de Ziua Nationala a Romaniei si nu numai.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow