More

  “La multi ani Romania”, de la Deleni!

  Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita asa cum se cuvine in comuna Deleni. Zeci de copii, imbracati in costume traditionale, au recitat poezii si au cantat melodii patriotice,pe scena Caminului Cultural “Alexandru Tanase”, din localitatea de resedinta. Programul artistic a fost intregit si de corul barbatesc “Coragheasca”.

  Suntem mandrii ca suntem romani! Cu doua zile inainte de marea sarbatoare a Romaniei, Ziua Nationala, copiii din comuna Deleni au organizat un program artistic cu muzica si poezii patriotice. Spectacolul a avut loc pe scena Caminul Cultural “Alexandru Tanase” din localitatea de resedinta. Tonul serbarii a fost dat de imnul de stat.

  Apoi, elevii din toate scolile au cantat si recitat poezii patriotice, in semn de mandrie si recunostinta pentru cei care au ajutat la infaptuirea Marii Uniri. La spectacol au fost prezenti atat alesii locali, cat si primarul comunei, Dumitru Prigoreanu.
  Toti copiii au fost imbracati in portul traditional romanesc, iar unii dintre ei au fluturat steagul tricolor.

  Pe scena a urcat si corul barbatesc “Coragheasca” de la Deleni. Prestatia lor a smuls ropote de aplauze de la public.

  Mentionam ca an de an elevii si profesorii din scolile din comuna Deleni se mobileaza pentru a organiza spectacole artistice de Ziua Nationala a Romaniei si nu numai.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet