More

  Oferte pentru fermierii din Pașcani și comune

  Putini fermieri din Pașcani și comunele din împrejurimile orașului au venit astăzi la activitatea dedicată lor, organizată la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Direcția pentru Agricultură Iași a chemat astăzi furnizorii de servicii pentru acest domeniu, care și-au prezentat oferta agricultorilor mici și mijlocii. S-a discutat despre liniile de creditare, despre noi utilaje apărute pe piață, despre semințe, furaje sau ingraminte.

  Directia pentru Agricultură Iași a organizat astăzi încă o ediție a evenimentului, “Mijloace şi metode de dezvoltare a fermierilor mici și mijlocii”, în sala mare a Casei de Cultură. Agricultori din Pașcani și comunele din împrejurimi au răspuns invitației specialiștilor, însă mai puțini față de anul trecut.

  Furnizori de servicii din domeniul bancar, asigurări și agricultură și-au prezentat oferta în față fermierilor. De exemplu, cum se poate accesa un credit și ce beneficii au clientii.

  Pentru că în ultima perioada au apărut tot mai multe fenomene meteo extreme care distrug culturile, au fost și oferte pentru asigurarea acestora.

  Cu ajutorul evenimentelor de acest gen se pot implementa proiecte importante care ajută la dezvoltarea mediului de afaceri și a celui agricol, susține viceprimarul Pascaniului, Gabriela Nedelcu, prezența la eveniment.

  De această dată, la Pașcani, a fost și cel care conduce Direcția pentru Agricultură Iași, Laurențiu Precup, care susține o colaborare cât mai bună între fermieri și furnizori pentru viitorul agriculturii .

  Mentionam că anul trecut au fost organizate patru întâlniri de acest gen, la Pașcani, Târgu-Frumos, Hirlau și Iași.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet