More

  Circul Toredo a ajuns și la Pașcani. Sunteți așteptați la un super show

  Circul Toredo a ajuns și la Pașcani. Sunteți așteptați la un super show

  Pentru prima oară în Pașcani, aveți ocazia să vedeți un super show pregătit de Circul Toredo. Numere de magie, de mentalism, momente surprize și chiar premii cu bani se anunță sâmbătă la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Organizatorii spun că nu trebuie să ratați asemena întâlnire unde cu siguranță o să vă aducă buna dispoziție. Prețul biletelor este de 12 lei pentru copii și 15 lei adulți.

  “Va așteptam cu mic cu mare in lumea fascinanta a circului, o orA de spectacol plin de veselie, emoție, suspans si adrenalina! Un spectacol pentru toate vârstele si toate gusturile!” sună invitația circului Toredo care ajunge în acest sfârșit de săptămână la Pașcani.

  La super showul de sâmbătă, de pe 18 noiembrie începând cu ora 16:00 de la Casa de Cultură prețul unui bilet este de   12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți. Acestea pot fi cumpărate doar în ziua evenimentului, începând cu orele 13:00, la casa de bilete din incita instituției gazdă.

  Pe lângă numerele de magie făcute pe scenă, cei prezenți se vor bucura și de un show interactiv, iar o parte dintrei ei pot câștiga bani sau să învețe trucuri de magie de la profesionisti.

  De ce scenă nu va lipsi și Mădălina, cea mai mică de statură membră a Circului care promite distracție maximă.

  Așadar, nu trebuie să ratați întâlnirea cu Circul Toredo!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet