23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Circul Toredo a ajuns și la Pașcani. Sunteți așteptați la un super show

Circul Toredo a ajuns și la Pașcani. Sunteți așteptați la un super show

Pentru prima oară în Pașcani, aveți ocazia să vedeți un super show pregătit de Circul Toredo. Numere de magie, de mentalism, momente surprize și chiar premii cu bani se anunță sâmbătă la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Organizatorii spun că nu trebuie să ratați asemena întâlnire unde cu siguranță o să vă aducă buna dispoziție. Prețul biletelor este de 12 lei pentru copii și 15 lei adulți.

“Va așteptam cu mic cu mare in lumea fascinanta a circului, o orA de spectacol plin de veselie, emoție, suspans si adrenalina! Un spectacol pentru toate vârstele si toate gusturile!” sună invitația circului Toredo care ajunge în acest sfârșit de săptămână la Pașcani.

La super showul de sâmbătă, de pe 18 noiembrie începând cu ora 16:00 de la Casa de Cultură prețul unui bilet este de   12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți. Acestea pot fi cumpărate doar în ziua evenimentului, începând cu orele 13:00, la casa de bilete din incita instituției gazdă.

Pe lângă numerele de magie făcute pe scenă, cei prezenți se vor bucura și de un show interactiv, iar o parte dintrei ei pot câștiga bani sau să învețe trucuri de magie de la profesionisti.

De ce scenă nu va lipsi și Mădălina, cea mai mică de statură membră a Circului care promite distracție maximă.

Așadar, nu trebuie să ratați întâlnirea cu Circul Toredo!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow