More

  Accident la Moțca. O mașină a intrat într-un cap de pod

  Accident la Moțca. O mașină a intrat într-un cap de pod

  Accident rutier la Moțca. Șoferița unei mașini a evitat o ciocnire cu un autoturism intrat în depășire și s-a izbit de un cap de pod. La fața locului au ajuns două ambulanțe și o mașină SMURD. A fost nevoie de transportul femeii în vârstă de 50 de ani la CPU Pașcani pentru investigații deoarece acuza dureri la nivelul gâtului și coloanei, starea ei fiind stabilă momentan.

  Graba și nerespectarea regulilor de circulație duc la accidente rutiere. O femeie a ajuns la Spital după ce a fost victima unui accident rutier petrecut pe raza comunei Moțca.

  “Polițiștii pășcăneni au fost solicitați prin 112 despre un accident rutier petrecut în această după amiază. S-au deplasat la fața locului și au găsit acolo două mașini implicate. Ele se aflau în depășire și s-a încercat evitarea unei ciocniri, una dintre ele ajungând într-un cap de pod de pe marginea drumului.” au precizat reprezentanții IPJ Iași.

  Au fost și câțiva martori care au văzut cum s-a petrecut accidentul. Ei spun că mașinile circulau cu viteză.

  Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul moment de astăzi, 15 noiembrie, în jurul orei 13:15.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet