More

  Nu puneti in pericol personalul de la Ambulanta!

  Dacă sunteți venit dintr-o zona de risc sau ați intrat în contact cu persoane care au călătorit recent  și aveți nevoie de servicii medicale, în momentul în care sunăți la numărul unic de urgență 112, răspundeți sincer la întrebările care va sunt puse!

  Este extrem de important că personalul Serviciului de Ambulanță să cunoască aceste informații despre dumneavoastră, pentru a se echipa corespunzător în momentul în care vin să va acorde îngrijiri medicale!

  Nu puneți în pericol personalul de la Ambulanță, mințind despre istoricul dumneavoastră!  În ultimele zile, ambulantierii s-au confruntat cu o nouă situație extrem de riscantă. Persoane care sună la 112, spun că au simptome și deși sunt venite din strainate, nu recunosc acest lucru, punând în pericol cadrele medicale.

  Nu uitați, intervenția personalului medical de pe ambulanță chiar poate face diferența între viață și moarte. Nu le ingreunati activitatea! Fiți responsabili!

  În momentul de față doi angajați ai Serviciului de Ambulanță Pașcani și 8 angajați ai Spitalului Municipal sunt în izolare la domiciliu după ce au intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus.

  Citeste si  Creierul, țintă pentru coronavirus? Noi simptome observate la pacienți: delir, agitație, confuzie

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Secretarul Primăriei Valea-Seacă, cercetat penal

  Secretarul Primăriei comunei Valea-Seacă, este cercetat penal in urma unor intamplari de poveste. La sfarsitul saptamanii trecute, pe 22 mai, Valeriu Nistor a fost...

  Măsuri pentru prevenirea răspândirii Covid-19 la Moțca

  Măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19 în comună Moțca. Sâmbătă, 23 mai, drumurile din localitate au fost dezinfectate din nou, cu o soluție pe...

  BACALAUREAT 2020. Calendarul examenului a fost aprobat. Când vor avea loc probele

  Calendarul examenului de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei şi Cercetării, prima probă, cea la Limba şi literatura română, urmând să...

  Opinii