More

  Noutăţi la salubritate. Casieriile vor fi desfiinţate. Facturile pot fi plătite şi prin PayPoint

  De câteva zile, păşcănenii pot să îşi achite mai uşor facturile la salubritate. Operatorul local a implementat plata prin intermediul terminalelor PayPoint aflate în unele centre comerciale din municipiu. Astfel, beneficiarii acestui serviciu nu trebuie să mai aştepte încasatorii sau să se deplaseze la una din cele două casierii din oraş. Măsura a fost luată pentru creşterea gradului de încasare dar şi reducerea cheltuielilor de personal,  spune directorul societăţii.

  Ultima factura la salubritate, pentru persoanele fizice din Paşcani, va fi emisă în luna ianuarie 2018 pentru decembrie 2017. Asta deoarece de la începutul anului intra în vigoare taxa de salubritate, obligatorie pentru toţi locuitorii municipiului, care va fi achitata la ghişeele Serviciului  Finanţe Locale. Din acest motiv vor fi desfiinţate cele două casierii ale societăţii de salubritate, până la sfârşitul acestui an.

  Menţionăm că persoanele juridice vor rămâne la plata serviciului de salubritate pe bază de contract şi factura. Taxa de salubritate pentru persoanele fizice este de 10,16 lei pe lună, de persoană.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Drept la replica, Primaria Pascani

  În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut pe site-ul: www.bittv.info, în data de 8 aprilie 2021, cu titlul: „Primarul Pascaniului...

  A8: Tronsonul Ungheni – Tg.Neamț ar fi gata pe hârtie în anul 2023. Mâine, marș cu 500 de mașini

  A8: Tronsonul Ungheni - Tg.Neamț ar fi gata pe hârtie în anul 2023. Mâine, marș cu 500 de mașini. //

  Suburbiile Pascaniului, “spații rurale”. Taxa de salubritate ar trebui sa fie la jumatate

  Desi este greu de crezut, cele cinci suburbii ale Pașcaniului sunt declarate spații rurale, nu cartiere urbane ale municipiului. Nu de acum, ci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet