More

  Primaria Vanatori cumpara un camion 4×4

  Primaria Vanatori se autogospodareste. Zilele urmatoare, in curtea institutiei va ajunge un camion 4×4, cu diferite accesorii, precum lama, sararita si macara. Utilajul de tip MAN este cumparat cu bani de la bugetul local si este second-hand. A costat aproape 50.000 de euro si va fi de mare folos in comuna, atat in sezonul rece,cat si vara pentru anumite lucrari de intretinere a drumurilor.

  Masuri pentru o iarna in siguranta, in comuna Vanatori. Administratia locala a platit deja un avans pentru un camion MAN 4×4 cu lama, sararita si macara. Zilele urmatoare reprezentantii primariei vor pleca la Cluj-Napoca de unde va fi adusa masina second-hand.

  Utilajul este cumparat cu bani de la bugetul local si va costa circa 47.000 de euro. Primarul comunei, Constantin Lupu, spune ca masina va fi utila atat iarna la deszapezire, cat si vara, la anumite lucrari de intretinere a drumurilor din sate.

  Mentionam ca alesii din comuna Vanatori se confrunta in fiecare iarna cu drumuri inzapezite, din cauza pozitionarii geografice. Exista un proiect si pentru achizitionarea unui utilaj multifunctional, astfel ca cele doua utilaje ar urma sa asigure traficul rutier in conditii normale in comuna.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet