Slider

 

Un nou nume pe lista cetăţenilor de onoare ai municipiului Paşcani. Este vorba despre profesorul de sport Neculai Tarcan, recunoscut pentru performanţele obţinute de-a lungul timpului ca antrenor de rugby.
Conducerea Primăriei Paşcani intenţionează să îi acorde titlul la festivitatea de deschidere a Zilelor Municipiului Paşcani, dup ace propunerea va fi aprobată de Consiliul Local.

Neculai Tarcan are 62 de ani, din care peste 40 de ani de carieră sportivă. De-a lungul timpului a antrenat sute de rugbişti băieţi şi fete, unii dintre ei reuşind să obţină rezultate deosebite. În momentul de faţă este antrenor la lotul naţional de rugby.Tot în deschiderea sărbătorii municipiului ar urma să fie premiaţi şi şefii de promoţii de la şcolile din Paşcani precum şi elevii care au obţinut premii la olimpiadele şi concursurile şcolare. Anunţul a fost făcut de viceprimarita Gabriela Nedelcu în cadrul şedinţei de astăzi aa legislativului local.
Menţionăm că până anul trecut erau premiaţi toţi elevii care au obţinut premii la olimpiadele şcolare. După schimbarea legislaţiei în domeniu administraţiile locale nu mai pot acorda premii decât celor care sunt câştigători la olimpiadele naţionale.

Sursa foto: INPASCANI.RO

Slider