24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Neculai Tarcan cetăţean de onoare al Pascaniului. Şefii de promoţie şi olimpiadistii vor fi premiaţi

 

Un nou nume pe lista cetăţenilor de onoare ai municipiului Paşcani. Este vorba despre profesorul de sport Neculai Tarcan, recunoscut pentru performanţele obţinute de-a lungul timpului ca antrenor de rugby.
Conducerea Primăriei Paşcani intenţionează să îi acorde titlul la festivitatea de deschidere a Zilelor Municipiului Paşcani, dup ace propunerea va fi aprobată de Consiliul Local.

Neculai Tarcan are 62 de ani, din care peste 40 de ani de carieră sportivă. De-a lungul timpului a antrenat sute de rugbişti băieţi şi fete, unii dintre ei reuşind să obţină rezultate deosebite. În momentul de faţă este antrenor la lotul naţional de rugby.Tot în deschiderea sărbătorii municipiului ar urma să fie premiaţi şi şefii de promoţii de la şcolile din Paşcani precum şi elevii care au obţinut premii la olimpiadele şi concursurile şcolare. Anunţul a fost făcut de viceprimarita Gabriela Nedelcu în cadrul şedinţei de astăzi aa legislativului local.
Menţionăm că până anul trecut erau premiaţi toţi elevii care au obţinut premii la olimpiadele şcolare. După schimbarea legislaţiei în domeniu administraţiile locale nu mai pot acorda premii decât celor care sunt câştigători la olimpiadele naţionale.

Sursa foto: INPASCANI.RO

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI