Slider

Primăria Paşcani a rămas fără combustibil pentru maşinile din dotare. Anunţul a fost făcut in în şedinţa extraordinară desfăşurată luni 11 iunie, începând cu ora 10.00. Motivul este că până acum nu au fost parcurse procedurile de achiziţie în vederea cumpărării de benzină şi motorină deşi bugetul municipiului a fost aprobat încă de la sfârşitul lunii februarie. Secretara Primariei Irina Jitaru a lăsat să se înţeleagă că de vina ar fi chiar şefa de la achiziţii si i-a  reproşat că în timpul serviciului îşi rezolvă problemele personale.
În replică funcţionarul public a precizat că anunţul pentru cumpărarea de combustibil a fost publicat de câteva săptămâni de zile şi că trebuie validat de ANAF în urma verificărilor.
În acest an administratia din Paşcani intenţionează să cumpere 53.190 litri de motorină şi 27.383 litri de benzină fără plumb. Suma alocată de la bugetul local este de 445 000 lei, inclus TVA. Achiziţia urmează să fie făcută prin procedura simplificată.
Menţionăm că tot pe lista de achiziţii a Primăriei sunt trecute materiale de construcţii în valoare de 60.000 lei, hârtie de copiator şi carton în valoare de 41310 lei şi cartuşe de toner în valoare de 50467 lei.

Slider