Modificări importante în componenţa unor comisii de specialitate ale legislativului local. Discuţiile au avut loc în şedinţa ordinară din 29 martie,  după demisia consilierului PMP Sorin Olariu – foto  din Comisia de Urbanism.
El a explicat că a renunţat la funcţie pe motiv că preşedintele comisiei, consilierul Claudiu Bodoasca ar fi părtinitor şi că a fost jignit de acesta.
În replică consilierul liberal a negat acuzaţiile care i-au fost aduse şi l-a invitat pe Olariu să renunţe la demisie.
După ce s-a luat act de acesta decizie,  consilierii au făcut propuneri pentru completarea Comisiei de Urbanism cu Ciprian Pintilie de la PSD. De asemenea Sorin Olariu a fost propus, tot de PSD, pentru a face parte din Comisia Economică. Pentru a fi un număr impar de membri, componenta a fost majorata de la 5 la 7 persoane, iar noul mandat a fost ocupat de consilierul PSD, Cosmin Ungureanu.
Modificările aduse Comisiei Economice i-a nemulţumit pe consilierii din opoziţie. Menţionăm că din Comisia Economică mai fac parte consilierii PSD Vasile Haldam, Ciprian Pintilie şi Ovidiu Bejinariu precum şi consilierii PNL Constantin Nemtanu şi Marius Pintilie.

Slider


Slider