16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Miss Mister 2017 de la “M Costin” – Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu

Miss Mister 2017 de la “M Costin” – Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu

 După câteva ore de emoții și concurs, s-au aflat cine sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister 2017 de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani. Este vorba despre Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu. Organizatorii au reușit și de această dată să facă un eveniment frumos și apreciat de publicul numeros venit să susțină cei 16 boboci care și-au arătat talentul, îndemânarea și cunoșințele. O surpriză pentru public a fost o tombolă iar cântărețul Nane a încins atmosfera la finalul balului.

Balul bobocilor de la “Miron Costin” a fost un eveniment care a adunat elevii și profesorii la un loc. De asemenea și familia a fost aproape de bobocii curajoși care au intrat pe scenă. Așadar, balul liceului s-a desfășurat vineri după amiază, 10 noiembrie la Casa de Cultură “Sadoveanu”. Startul a fost unul deosebit și apreciat de toți cei prezenți. Tema concursului a fost – Călătorie în jurul lumii. Astfel perechile de bobocei au trebuit să aducă cât mai multe elemente din țara respectivă. Nu a lipsit Rusia, India, Italia, Grecia sau România.

A urmat apoi proba de aptitudini unde participanții au ales la ce s-au priceput cel mai bine. Unii dans, alții teatru, pantonimă sau cântec.

Proba de cultură generală și cea de surpriză a fost deliciul spectatorilor care au aplaudat momentele bobocilor.

Miss și Misterul de anul trecut au urcat și ei pe scenă pentru a arătat publicului calitățile lor în dans și muzică, moment foarte apreciat.

De asemenea, până la desemnarea titlurilor s-au oferit și premii celor prezenți în urma unei extrageri la tombola pregătită de organziatori.

Cu cel mai mare puncaj și care s-a descurcat cel mai bine la cele patru probe au fost Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu ce au primit titlurile de Miss și Mister Boboc 2017 Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani.

Și pentru că publicul a fost unul numeros iar bobocii au avut susținători, s-au dat și titlurile de Miss și Mister popularitate. Acestea au fost acordate în urma jurizării directe din partea spectatorilor – bobocilor Andreea Nistor și Sebastian Irimia.

Balul s-a terminat după concertul artistului Nane care a încins atmosfera cu cele mai cunoscute piese în rândul adolescenților cum ar fi Ocean, Verso, La piept sau Peste umăr.

Petrecerea a continuat la un local din oraș.

Menționăm că organizatori au fost o parte dintre elevii claselor a XII a.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow