More

  Miss Mister 2017 de la “M Costin” – Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu

  Miss Mister 2017 de la “M Costin” – Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu

   După câteva ore de emoții și concurs, s-au aflat cine sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister 2017 de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani. Este vorba despre Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu. Organizatorii au reușit și de această dată să facă un eveniment frumos și apreciat de publicul numeros venit să susțină cei 16 boboci care și-au arătat talentul, îndemânarea și cunoșințele. O surpriză pentru public a fost o tombolă iar cântărețul Nane a încins atmosfera la finalul balului.

  Balul bobocilor de la “Miron Costin” a fost un eveniment care a adunat elevii și profesorii la un loc. De asemenea și familia a fost aproape de bobocii curajoși care au intrat pe scenă. Așadar, balul liceului s-a desfășurat vineri după amiază, 10 noiembrie la Casa de Cultură “Sadoveanu”. Startul a fost unul deosebit și apreciat de toți cei prezenți. Tema concursului a fost – Călătorie în jurul lumii. Astfel perechile de bobocei au trebuit să aducă cât mai multe elemente din țara respectivă. Nu a lipsit Rusia, India, Italia, Grecia sau România.

  A urmat apoi proba de aptitudini unde participanții au ales la ce s-au priceput cel mai bine. Unii dans, alții teatru, pantonimă sau cântec.

  Proba de cultură generală și cea de surpriză a fost deliciul spectatorilor care au aplaudat momentele bobocilor.

  Miss și Misterul de anul trecut au urcat și ei pe scenă pentru a arătat publicului calitățile lor în dans și muzică, moment foarte apreciat.

  De asemenea, până la desemnarea titlurilor s-au oferit și premii celor prezenți în urma unei extrageri la tombola pregătită de organziatori.

  Cu cel mai mare puncaj și care s-a descurcat cel mai bine la cele patru probe au fost Raluca Avădănei și Răzvan Hârtopanu ce au primit titlurile de Miss și Mister Boboc 2017 Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani.

  Și pentru că publicul a fost unul numeros iar bobocii au avut susținători, s-au dat și titlurile de Miss și Mister popularitate. Acestea au fost acordate în urma jurizării directe din partea spectatorilor – bobocilor Andreea Nistor și Sebastian Irimia.

  Balul s-a terminat după concertul artistului Nane care a încins atmosfera cu cele mai cunoscute piese în rândul adolescenților cum ar fi Ocean, Verso, La piept sau Peste umăr.

  Petrecerea a continuat la un local din oraș.

  Menționăm că organizatori au fost o parte dintre elevii claselor a XII a.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Bursuc salvat de pompierii voluntari din Ruginoasa

  Pompierii voluntari din comuna Ruginoasa au salvat un animal salbatic cazut intr-o fantana dezafectata din satul Rediu. Misiunea de recuperare a avut loc miercuri, 14 martie, la amiaza, iar salvatorii au reusit sa scoata la suprafata, teafar si nevatamat, un bursuc. //

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet