-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

CONCERT DE COLINDE – CORUL PROTOPOPIATULUI PASCANI – VIDEO

Concertul de colinde al Coralei Protopopiatului Pascani, ce a avut loc duminica, 18 decembrie, s-a tinut cu sala plina de spectactatori, la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiu.

Pascanenii dar si cetatenii din localitatile apropiate au venit sa ii vada si sa ii auda pe preotii din municipiu si cei din comunele apropiate inaltand la cer colinde religioase. Inainte de concert, parintele protopop, Gheorghe Muraru, a vorbit despre importanta colindelor.

Intr-un cadru de poveste, cu fulgi de nea si luminite, zeci de preoti au cantat din suflet colindele pe care le stim cu totii din copilarie si care vestesc cu bucurie si emotie nasterea Domnului.

Anul acesta, Corala „Invierea” din Protopopiatul Pascani are in componenta noi colindatori. Doamne preotese si tinere iubitoare de cantec au format un grup al carui solista este pascaneanca, Maria Ojica.

De precizat este faptul ca acelasi concert a avut loc sambata, 17 decembrie, si la Casa de Cultura Garabet Ibraileanu din orasul Targu Frumos. Intrarea a fost libera la cele doua evenimente.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow