Si in acest an se doreste deschiderea unui pationoar artificial, la Pascani. Primaria a demarat procedura de licitatie pentru inchirierea terenului unde urmeaza sa fie amplasat bazinul, 600 mp intre Scoala Iordache Cantacuzino si sediul Parchetului. Contractul va fi incheiat pentru o perioada de trei luni de zile, ca si anul trecut, iar ofertele pot fi depuse pana pe 19 noiembrie, ora 16.00 la sediul institutiei.

De aceasta data licitatia nu va mai fi deschisa ci cu ofertele in plic inchis. Asta insemna ca daca documentatia nu va fi in regula, va fi necesara reluarea procedurii, adica luni de intarzaiere si probabil renuntarea la amenajarea patinoarului. Din acest motiv reprezentantii administratiei locale atrag atentia ca, cei interesati, pot solicita clarificari pana pe 14 noiembrie.

Mentionam ca in acest an, nu va mai fi un parteneriat intre firma castigatoare si Primarie pentru organizarea unor activitati comune, de sarbatorile de iarna. De asemenea nu se stie daca si in acest an copii vor avea acces gratuit in anumite ore ale zilei, asa cum a fost in anii trecuti.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider