-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Legislativul păşcănean, convocare pentru 28 de proiecte si rapoarte

Legislativul pascanean se întruneşte în şedinţă ordinară vineri 30 martie, începând cu ora 12.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise 28 de proiecte de hotărâre 3 de către viceprimarita Gabriela Nedelcu, unul de grupul consilierilor PNL iar restul de primarul Dumitru Pantazi.
Dezbaterile vor începe cu aprobarea comisiei de organizare a Zilelor Municipiului Paşcani şi a burselor sociale şi de merit pentru elevii din şcolile pascanene. De asemenea vă fi supus aprobării un regulament de evaluare a managementului de la Casa de Cultură iar hotărârea privind salariile personalului din Primărie va fi corectată.
În aceiaşi şedinţa vor fi supuse o serie de rectificări bugetare, organigrama şiş ţâţul de funcţii de la Biblioteca municipală, achiziţionarea unor utilaje prin leasing şi o serie de completări aduse la contractul de delegare privind serviciile de apă şi canalizare.
Pe ordinea de zi revine subiectul privind preluarea hidrofoarelor de operatorul judeţean ApaVital, prelungirea mandatului de manager interimar la societatea de salubritate, organizarea şi administrarea cimitirelor, atribuirea gratuită a unor loturi de teren pentru casa precum şi organizarea licitaţiilor pentru închirierea spaţiilor şi terenurilor comerciale din pieţele agroalimentare.
Şedinţa se va încheia cu prezentarea unor rapoarte de activitate ale Poliţiei Locale, Serviciul Public Comunitar Local de Evidentă a Persoanelor şi a Registrului Agricol.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow