3.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Licitaţie pentru spaţiile comerciale din pieţele păşcănene

Comercianţii din pieţe au luat cu asalt sediul Primăriei Paşcani în cursul zilei de joi la audienţe. Ei au solicitat edililor explicaţii despre modul cum urmează să fie încheiate contractele de închiriere pe domeniul public acolo unde au expirat, insistând că acestea să fie prelungite în mod direct actalilor deţinători.
Răspunsul a fost negativ din partea reprezentanţilor Primăriei. Ei au anunţat că sunt deja pregătite trei proiecte de hotărâre pentru organizarea unor licitaţi care urmează să fie dezbătute şi aprobate în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.
Urmează să fie reînnoite contractele pentru 80 de casete comerciale în hala din Piaţa Vale 28 de suprafeţe de teren în ambele pieţe şi 3 tronsoane.
Totodată administratorul pieţelor a precizat că saptamana viitoare va fi anunţată firma câştigătoare care urmează să întocmească studiul de fezabilitate pentru modernizarea pieţei agroalimentare din zona Vale. Au fost primite 4 oferte care acum se afla în etapa de evaluare.
Menţionăm că municipiul Paşcani are cele mai urâte pieţe agroalimentare din zonă şi sunt deschise de ani de zile fără autorizaţie de funcţionare. Asta deşi Primăria încasează în fiecare an peste un milion de lei, din inchiriererea şi concesionarea spaţiilor comerciale iar în conturi este un excedent de aproape 2 milioane de lei, bani adunaţi şi necheltuiţi în ultimii ani de zile.

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea componenţei Comisiei de organizare a manifestării ZILELE MUNICIPIULUI PAŞCANI – ediţia a X – a, 2018 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind acordarea burselor sociale, burselor de merit şi burselor de studiu pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Paşcani, pentru perioada ianuarie – iunie 2018 – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului la Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani – initiator NEDELCU GABRIELA (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea H.C.L. al municipiului Pașcani nr. 200/21.12.2017 privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind transformarea unei funcţii contractuale de execuţie vacante de muncitor calificat din cadrul Serviciului Gospodărie Comunală – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Bibliotecii Municipale Paşcani, pentru anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului anual de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani pe anul 2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani pe anul 2018 și a Programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare, pe anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contractării unei finanțări de tip leasing financiar pentru achiziționarea unei autobasculante MAN TGS 8X4 necesară desfășurării unor activități de gospodărire comunală și curățenie stradală – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contractării unei finanțări de tip leasing financiar pentru achiziționarea unui autogreder necesar desfășurarii unor activități de gospodărire comunală și curățenie stradală – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contractării unei finanțări de tip leasing financiar pentru achiziționarea unei mașini multifuncționale pentru curățenie stradală – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 48/2009, prin Actul Adițional nr. 23 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 48/2009, prin Actul Adițional nr. 24 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind atribuirea loturilor de teren pentru construirea de locuinţe proprietate personală pentru tineri, în condiţiile Legii nr. 15 din 2003, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pe terenuri proprietate privată a municipiului Paşcani, judeţul Iaşi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea modelului contractului de închiriere pentru terenurile proprietate publică a municipiului Pașcani situate în piețele municipiului Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind închirierea prin licitație publică cu strigare al spațiului cu altă destinație decât locuințe nr. 6, proprietate publică a municipiului Pașcani, situat la parterul imobilului din strada Ștefan cel Mare, nr.7, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind închirierea prin licitație publică cu strigare a spațiilor comerciale din Piața Vale, spaţiul comercial nr. 5, spaţiul comercial nr. 7, spaţiul comercial nr. 8 din tronson II, corpul “B”, proprietate publică a Municipiului Pașcani, situate în str. Ceferiștilor, nr. 4, Municipiul Pașcani, judeţul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind închirierea prin licitație publică cu strigare a spațiilor comerciale (casetele disponibile), proprietate publică a Municipiului Pașcani, situate în Hala Piața Vale, Municipiul Pașcani, Str. Ceferiștilor, Nr. 4, Județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind închirierea prin licitație publică cu strigare a terenurilor disponibile, proprietate publică a Municipiului Pașcani, situate în Piața Vale, Str. Ceferiștilor, Nr. 4 și în Piața Deal, Str. Eugen Stamate, Nr. 6-8, Municipiul Pașcani, Județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind transmiterea în administrarea S.C. ApaVital S.A. Iaşi a bunurilor aferente sistemului pentru ridicarea presiunii apei reci şi apei calde (staţii hidrofoare) amplasate în centralele de cvartal CT1, CT2, fosta CT3 (Atelier reparaţii centrale termice – str. Horia), CT4, CT5, CT6, și CT11, proprietate publică a municipiului Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea Anexei nr. 3 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani nr. 72/30.05.2014, privind delegarea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare către S.C. ApaVital S.A. Iaşi, cu modificările și completările ulterioare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 19 din 26.04.2000 privind organizarea Cimitirului municipal Paşcani – cartierul Fântânele – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind prelungirea mandatului domnului Ursu Leonard Dumitru în cadrul Consiliului de Administrație al S.C. CLP ECO Salubritate S.A. Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificare și completarea Hotărârii nr. 143 din 31.08.2016 privind aprobarea componenței Consiliului de Administrație și reorganizarea Consiliului Consultativ al Casei Municipale de Cultură Mihail Sadoveanu Pașcani – initiator Grupul Consilierilor Locali PNL (Dezbatere)

RAPORT DE ACTIVITATE al Serviciului Poliție Locală pentru anul 2017 – raportor Seful Serviciului Politie Locala

RAPORT DE ACTIVITATE al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor pentru anul 2017 – raportor Seful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor

RAPORT DE ACTIVITATE al Compartimentului Registrul Agricol pentru anul 2017 – raportor – consilier LORENT ELENA

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI