La mulți ani, femeie! Primarul din Pașcani a oferit flori, ciocolată și șampanie. Vezi mesajul edilului

La mulți ani, femeie!

Primarul din Pașcani a oferit flori, ciocolată și șampanie. Vezi mesajul edilului

Majoritatea femeilor s-au simțit în această zi bucuroase și cu siguranță au avut zâmbetul pe buze. Astfel că o parte dintre ele au avut și liber de la muncă, au primit flori, dulciuri și multe îmbrățișări. Nu au fost uitate nici bunicile care au fost luate prin surprindere de către edilii comunelor care au dăruit atenții și le-au felicitat pentru că sunt puternice. Vremea frumoasă de afară a întregit atmosfera de sărbătoare și primăvară, anotimpul renașterii.

La Primăria Pașcani, toate doamnele au fost invitate la o cupă de șampanie și ciocolată în această zi de sărbătoare. Au primit și o primă în bani din partea sindicatului dar și o zi mai ușoară la locul de muncă. Primarul Dumitru Pantazi le-a vorbit sărbătoritelor și le-a mulțumit că există.

“Cu ocazia acestei zile vă felicit pentru că sunteți. E primăvară și 8 martie este o zi a frumuseții, a iubirii, a dragostei, a feminității. O zi a celor care dau sens vieții și aduc copii și fericirea în viața noastră. Vă doresc să aveți zile ca aceasta. O primăvară frumoasă!a declarat în fața femeilor, primarul Muncipiului Dumitru Pantazi.

Ca de fiecare dată și reprezenanții partidelor politice au ieșit în stradă pentru a dăruit mici atenții femeilor ce se aflau de exemplu, la orele amiezii, în centrul Pașcaniului. Partidul Social Democrat alături de membrii din Pașcani și viceprimărița Gabriela Nedelcu au dăruit flori și au transmis mesaje sărbătoritelor.

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow